Om os

Gustav Nielsens Eftf. ApS er en dansk virksomhed med en lang erfaring og stolte håndværkertraditioner. Siden Gustav Nielsen startede i 1946 har virksomheden udført alt slags arbejde inden for kloak, jord og beton samt murerarbejde i hoved og fagentrepriser. Vores kunder er offentilige og private bygherrer samt industrivirksomheder.

Godt dansk håndværk er vores varemærke. Vi yder altid vores bedste uanset opgavens karakter og omfang.

Byherrens ønsker og behov er i fokus hos os. Tingene skal være i orden og kunden fuldt ud tilfreds, før vi afslutter opgaven og forlader byggepladsen. Det høje ambitionsniveau er vores velkvalificerede murere, kloak, jord og betonmedarbejdere med til at sikre.

Bag Gustav Nielsen’s Eftf. ApS står Tonny Olsen og Jesper Olsen.

Tonny Olsen er murermester og autoriseret kloakmester. Han har siden overtagelsen i 1984 været med til at føre virksomheden videre og gøre det til den velrenommerede forretning, den er i dag.

Jesper Olsen, det er autoriseret kloakmester, kom til i 1984. Ligesom Tonny Olsen står han for rådgivning af kunderne og fører tilsyn på byggepladserne.

Vi gør det nemt for bygherren.

Gustav Nielsen’s Eftf. ApS. tilbyder at udføre opgaven i hovedentreprise. Vi hjælper bygherren med at samle og koordinere alle arbejdsopgaver. Med vores gode samarbejdspartnere og dygtige håndværkere garanterer vi for et fornemt resultat.