Om os

Vi er din professionelle partner inden for kloak, jord/beton og murerarbejde. Kvalitet, ordentlighed og professionalisme er vores kerneværdier.

Om os

Om os

Godt dansk håndværk er vores varemærke. Vi yder altid vores bedste uanset opgavens karakter og omfang.

Gustav Nielsens Eftf. ApS er en dansk virksomhed med en lang erfaring og stolte håndværkertraditioner. Siden Gustav Nielsen startede i 1946 har virksomheden udført alt slags arbejde inden for kloak, jord og beton samt murerarbejde i hoved og fagentrepriser. Vores kunder er offentilige og private bygherrer samt industrivirksomheder.

Byherrens ønsker og behov er i fokus hos os. Tingene skal være i orden og kunden fuldt ud tilfreds, før vi afslutter opgaven og forlader byggepladsen. Det høje ambitionsniveau er vores velkvalificerede murere, kloak, jord og betonmedarbejdere med til at sikre.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi gør det nemt for bygherren

Gustav Nielsen’s Eftf. ApS. tilbyder at udføre opgaven i hovedentreprise. Vi hjælper bygherren med at samle og koordinere alle arbejdsopgaver. Med vores gode samarbejdspartnere og dygtige håndværkere garanterer vi for et fornemt resultat.

Kontakt Gustav Nielsen Eftf. ApS

Vores høje kvalitet og pålidelighed er nøglen til vores succes og vores kunders tilfredshed. Vi er stolte af at kunne tilbyde en komplet service indenfor kloakarbejde, der dækker alle aspekter fra planlægning til udførelse og vedligeholdelse.

Kontakt os i dag til en uforpligtende samtale på 46 56 02 68 eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.